Menu Luk

» Er der virkelig noget som er perfekt ?

The Perfect Date – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse:

Netflix har filmatiseret bogen Stand-in, som bogens titel antyder så har man ved hjælp fra en app mulighed for at få lige den ledsager med til det event man ønsker sig. Vel at mærke hvis man betaler for det. 

Filmen er en rigtig chick flick, som man skal ligge og se på sofaen om søndagen eller her i påskeferien. Det er en sød film om teenagelivet lige inden man skal på college. Især de overvejelser omkring hvilket college man skal på, og om det overhovedet er muligt at komme ind på sit drømme college eller hvordan man lige får råd til det, er oppe og vende her. 

Brooks kommer på den idé at han kan levere en serviceydelse via en app, hvor man kan hyre ham til lige netop det og den man har brug for. Han kommer på denne idé efter at han har hjulpet en på skolen med at gå ud med hans kusine, så han selv slap for det. 

På denne måde kan han tjene penge og få råd til at komme på sit drømme college. 

Filmen er sjov og der er flere gange undervejs hvor man også lige bliver mindet om at tænke på andre menneskers følelser i det spil, som hurtig bliver fremstillet i “The stand in”. 

De ved at de betaler for en ydelse, men venner og familie skal ikke være et kompromis man vælger fra. Det skal vores hovedperson lige lære igennem filmen. 

Alt i alt en ret hyggelig Netflix chick flick film, der gør det ganske udemærket. Mon ikke at de unge mennesker allesammen finder ud af hvad de reelt ønsker sig når det rigtige dukker op? 

[TheChamp-FB-Comments]

The Perfect Date

Instruktør: Chris Nelson

Medvirkende: Noah Centineo, Laura Marano, Camila Mendes, Matt Walsh

Genre: Romantisk Komedie

Spilletid: 1 t. 29 min.

Premiere: 12. april 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer