Menu Luk

Overblikket over de kommende
Marvel-serier i 2021

2021 bliver året, hvor en hob af Marvel-serier rammer streamingtjenesten Disney+.

WandaVision

Premiere 15. januar 2021 på Disney+

Der har været en del spekulationer omkring, hvor og hvornår “WandaVision” vil finde sted, da Vision måtte lade livet i “Avengers: Infinity War” (2018). Der har hersket tvivl om, hvorvidt det skulle blive en prequel eller måske foregå i en alternativ tidslinje, der løber parallelt med MCU. Meget tyder på, at sidstnævnte er tilfældet, da man i traileren ser, at serien er bygget op som en gammeldags amerikansk sitcom med dåselatter og overdrevne bevægelser og mimik. Hverdagen hos det old school par, Wanda og Vision, virker ganske rolig og romantisk, lige indtil freden altså er forbi vel at mærke. Noget er nemlig grueligt galt.

Igen vil Elisabeth Olsen indtræde i rollen som Wanda Maximoff, kendt som Scarlet Witch, og Paul Bettany som Vision.

Serien kommer til at være en overgang til fase 4-filmen “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (2022)

Skaber: Jac Schaeffer

Medvirkende: Elizabeth OlsenPaul BettanyKathryn Hahn

The Falcon and The Winter Soldier

Premiere 19. marts 2021 på Disney+

“Avengers: Endgame” (2019) står Chris Evans af posten som Captain America, hvor man ser faklen gives videre til Sam Wilson, kendt som Falcon. Steve Rogers og hans gode ven Bucky, kendt som Winter Soldier, træder begge fra Captain Americas skjold, og overlader eftermælet til Falcon.

Serien vil naturligvis byde på gensyn med titelrollerne Falcon og Winter Soldier, men også skurken Baron Zemo, der spilles af Daniel Brühl samt ex-agenten Sharon Carter, der spilles af Emily VanCamp.

Det første kig på serien nedenfor afspejler samme stemning som de to første Captain America film, og lægger op til en actionpræget adventure drama med Captain Americas underliggende ånd. Serien vil følge Falcon, der med sin nye rolle skal leve op til Captain Americas storhed og det pres, der følger med skjoldet.

Læs også:  Hvad og hvem er Marvels 'Illuminati'?

Medvirkende: Daniel Brühl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Emily VanCamp

Loki

Premiere maj 2021 på Disney+

“Avengers: Infinity War” stiller skurken Loki træskoene efter en konfrontation med skurken over dem alle: Thanos. Spekulationerne har derfor lydt på, hvordan man vil lave en ny serie med Loki nu, hvor han ser ud til at være helt og aldeles død.

“Avengers: Endgame” i 2023 rejser Iron Man, Ant-Man og Captain America tilbage til 2012, hvor de i processen skaber en alternativ tidslinje. I kampen om New York forsøger heltene at stjæle tesserakten fra Stark Tower, men Tony Stark, altså 2023 versionen, bliver ramt af Hulk. Dette medfører, at 2012 versionen af Loki stjæler tesserakten, og bruger den til at at flygte ved at skabe et ormehul.

Serien kommer højst sandsynlig til at gå ud fra denne scene, som det også tyder meget på ud fra nedenstående klip. Det vil altså sige, at den kommer til at følge Loki efter hans flugt i 2012. Man kan også udlede fra klippet, at han vil optræde i forskellige tidsaldre. Dette kunne logoet dertil også symbolisere, da hvert bogstav ligner noget fra forskellige tidsaldre.

Klippet giver et glædeligt gensyn med The God of Mischief, der som sædvanlig har en listig og snedig dagsorden.

Medvirkende: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant

What If…?

Premiere sommeren 2021 på Disney+

“What if… ?” bliver efter sigende en animeret antologiserie, der vil tage udgangspunkt i alternative universer, der løber parallelt med MCU. Hver episode vil byde på en ny historie, og vil udforske de uendelige muligheder til en alternativ virkelighed.

De originale skuespillere vi kender fra MCU-filmene vil lægge stemme til deres betroede roller i serien, så helt fremmed bliver det ikke. Desuden vil Jeffrey Wright lægge stemme til The Watcher, som er seriens fortællerstemme. The Watchers fungerer i tegneserierne som et folkefærd, hvis formål er at observere multiverset.
Som seriens titel lægger op til, vil den forsøge at besvare det gennemgående spørgsmål: “Hvad nu hvis.. ?”
Ud fra traileren kunne man stille følgende spørgsmål til en episode: Hvad nu hvis Peggy Carter fik Captain Americas rolle frem for Steve Rogers? (Dog som Captain Britain frem for America).

Læs også:  Vi har set - Thor: Love and Thunder

Medvirkende: Jeffrey WrightHaylee AtwellJosh Brolin

Hawkeye

Premiere efteråret 2021 på Disney+

Man skulle tro, at eftersom alle Marvel superheltene har fået deres egen superheltefilm, med “Black Widow ” (2021) filmen på vej, at Hawkeye ligeledes ville få sin helt egen film. Det sker formodentlig ikke, da han får sin helt egen serie i stedet. Plottet kommer til at udspille sig om den Hawkeye, man kender, der nu skal oplære den unge kvinde Kate Bishop til at overtage han rolle. Serien vil bringe gensyn med Jeremy Renner i rollen som Hawkeye, og vil introducere Hailee Steinfeld som hans arvtager Kate Bishop.

Medvirkende: Hailee SteinfeldJeremy RennerFlorence Pugh

Ms. Marvel

Premiere 2021 på Disney+

En anden ny superhelt der skal introduceres til MCU, er Ms. Marvel. Kamala Khan er en pakistansk-amerikansk teenager, der er i besiddelse af en speciel superkraft. Hun kan nemlig formindske og forstørre sine legemesdele, som hun lyster. Lidt i retningen af hvad Mr. Fantastic kan fra Fantastic 4. I tegneserien har hun og Captain Marvel tætte bånd til hinanden, og man vil derfor se Ms. Marvel lade sig inspirere af Captain Marvels bedrifter.

Ms. Marvel er den første muslimske helt i MCU, og skal ifølge Marvel Studios formand Kevin Feige optræde i flere fremtidige film i universet. Få en smagsprøve på Iman Vellani i rollen som Kamala Khan i nedenstående featurette.

Skaber: Bisha K. Ali

Medvirkende: Matt LintzRish ShahIman Vellani

Marvel har en masse andre serier på tegnebrættet til Disney+. Dette er blot en oversigt over dem der lander i 2021, og guiden vil løbende blive opdateret, når Marvel kommer ud med nye premieredatoer til kommende serier.

Kilde: Kino