Menu Luk

Kærlighed ved første blik

Anmeldt af Mille Lau

…sød historie om kærlighed eller mere en skæbnehistorie

Netflix har filmatiseret bogen “Den statistiske sandsynlighed for kærlighed ved første blik”

Hvis man har brug for en god portion rom-com så hold på hat og briller, og lad flyveren lette til en tur fra New York til London.

Filmen lægger ud som en klassisk kliché, hvor hovedrollen Hadley, som bliver spillet af Haley Lu Richardson, når frem til gaten lige præcis i det øjeblik hvor flyet bliver skubbet væk fra terminalen. Derefter må hun betale et svimlende beløb for en ombooking, da der kun er pladser på Business Class. Hendes telefon har også set bedre dage, og har en batterilevetid på kun 21 %. Kan vi genkende frustrationen? Og man ved man har pakket laderen, den er lige der i tasken. Man graver og graver og den møgoplader er bare ikke at finde nogle steder. Lige der møder vi den anden hovedrolleindehaver Oliver, som bliver spillet af Ben Hardy. Han er en gentleman og vil låne sin oplader ud. Sådan mødes de to unge mennesker i JFK-lufthavn d. 21 December, en af de travleste dage, da ALLE skal hjem til jul. Det er bare ikke tilfældet med de to, de har hver deres agenda for hvorfor de er på vej over Atlanten lige netop den dag.

Læs også:  Vi har set - Berlin

Der er bare noget roligt og perfekt over de to hovedrolleindehavere, som giver filmen lige den portion kærlighed og nerve som den skal have.

Filmen er på intet tidspunkt kedelig selvom den er rimelig forudsigelig fra begyndelsen. Alligevel kan man som seer ikke lade være med at have en smule ondt i maven som historien udvikler sig, for man er alligevel ikke helt sikker på at det bliver med “Happy Ending”

Læs også:  Vi har set - Snefællesskabet

Historien lægger ud som en kliché men synes den folder sig fint ud igennem filmen, og selvom plottet er simpelt, så måtte der alligevel ikke være proppet flere udfordringer for Prinsen og Prinsessen i eventyret. Da det ellers var blevet alt for uoverskueligt for deres kærlighedshistorie. Eller deres skæbnehistorie som vi får af vide i introen at det er.

Hvis du trænger til en hyggelig romantisk komedie, som gav i hvert fald mig både smil på læben og en tåre eller to på kinden, og derfor vil jeg give den 4 ud af 6 stjerner.

Trailer:

Title: Kærlighed ved første blik (Love at first sight)

Karakter: 4 ud af 6 stjerner

Instruktør: Vanessa Caswill

Skuespillere: Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Rob Delaney, Katrina Nare, Jameela Jamil, Tom Taylor, Dexter Fletcher & Sally Phillips

Genre: Drama, Romance

Længde: 1t 30m

Premiere:  15. September 2023

Mille Lau

Skribent