Menu Luk

VI ER TILBAGE!!

Find alt hvad du er gået glip af lige her

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Vi må erkende, at Filmsiden bliver større og større, hvilket også betyder at folk nu prøver at hacke vores side. Vi fik heldigvis stoppet det før det gik fuldstændig galt, men det betød også at siden måtte være nede i en hel uge. Men nu er vi stærkt tilbage!

Selvom siden har været lukket ned, så har holdet bag Filmsiden været i fuld gang med at skrive artikler og anmeldelser som de plejer. Derfor har vi samlet en lille oversigt her, med hvad du er gået glip af mens vi har været nede.

Men først skal DU have en stor tak for din tålmodighed, og nu vi rigtig glade for at byde dig velkommen tilbage.

“Rent genremæssigt er filmen svær at definere. På overfladen er den et simpelt forholdsdrama, men under overfladen er den mere et eksistentielt drama, som udforsker de dybeste afkroge af vores tanker.” 

“I min opfattelse var The King of Staten Island alt andet end kedelig. Jeg blev nok så engageret i historie og karaktererne. På skalaen nærmer filmen sig interessant og god. Det gør den, fordi jeg finder en vis dybde i historien.” 

“Forskellige amerikanske medier kommer nemlig med nyhed om Godfather III

Den udkommer i ny, redigeret og forbedret udgave.”

“Dune 2020 er første i en planlagt to-parts franchise, og første film kommer til at dække godt halvdelen af bogen.

“Jeg måtte ind og se denne film to gange. Den var så opløftende – jeg forstod lige pludselig meget mere af Charles Dickens, hans historie, ophav, kreativitet og evner som forfatter. ”

“Putter man Arnold Schwarzenegger, Michael Ironside og Sharon Stone i en film der handler om hemmelige spionmissioner på Mars, mystiske drømmerejser og ældgammel alienteknologi, har man den perfekte opskrift på en bindegal actionfyld science fiction film.”

“Millie Bobby Brown er lynene intelligent, charmerende og modig i rollen som Enola Holmes. ” 

“Trods sin gennemgribende mangel på troværdighed, misser Murphy dog aldrig chancen for at overraske publikum, i form af sadistisk overgreb på uskyldige mennesker i vitterligt hvert eneste episode.”

Morten Kibsgaard

Udvikler og skribent