Menu Luk

“Hele historien er ret voldsom. Og på et tidspunkt ser vi også en mands underliv fuldkommen sprættet op. Det sætter ligesom tonen for hvilken film man ser.” 

The Devil All the Time – Anmeldt af Morten Kibsgaard

Anmeldelse

The Devil All The Time er en meget dramatung film, som nok også bliver strukket lidt for langt med sine 2 timer og 18 min. Men når det så er sagt, så er det en meget interessant film, som har mestret personinstruktionen. For prøv lige at tjekke et cast – Tom Holland, Bill Skarsgård, Harry Melling, Sebastian Stan, Jason Clarke og Robert Pattinson. Sidstnævnte, Robert Pattinson, er virkelig en skuespiller jeg holder ekstra godt øje med fortiden, for han har har turde tage kampen op i rollen som Batman, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Specielt efter hans præstation i både Tenet og nu også i denne film. For wow han spiller virkelig godt. Og det samme kan man sige om dem alle der medvirker i denne film. Det er virkelig en fornøjelse at se så godt skuespil, specielt i mente at dette er en Netflix film, hvor jeg ellers synes det tit halter på skuespillet. Specielt var jeg imponeret over Harry Melling. En skuespiller vi mest kender som den onde plejebror til Harry Potter. Han spiller virkelig en hvis del ud af buksen. Ham glæder jeg mig til at se meget mere til, og helst ikke som i den rolle han spillede i The Old Guard, der ikke lige var min kop te.

Men udover skuespillet, så er filmen i så selv desværre ikke på højde med skuespillet. Først og fremmest, så synes jeg ikke så godt om at der skal være en fortællerstemme. Det minder mig for meget om et episode af Desperate Housewives, hvor man ikke rigtig har tillid til, at seeren kan følge med selv og ikke selv lægge to og to sammen. Den stoler ikke rigtig på sit publikum.

Efter 30 min. mister den mig også lidt. Den er klart blevet trukket alt for langt. Den skulle være kortet ned til omkring 1 time og 45 og gjort mere kompakt i sin fortælling. Men når den så tager fat igen, omkring 1 time og 20 inde hvor Tom Holland bliver introduceret, så bliver man virkelig også draget ind i fortællingen igen.

Hele historien er ret voldsom. Og på et tidspunkt ser vi også en mands underliv fuldkommen sprættet op. Det sætter ligesom tonen for hvilken film man ser. Sex, religion og drab. Det kunne sagtens have været undetitlen.

Men primært er det skuespillet der trækker op i denne film, samt den første og sidste halve time af filmen. Så alt i alt, vil jeg ende på 4 ud af 6 stjerner. Den er klart seværdig, dog skal man passe på midt filmen, man ikke begynder at tage mobilen frem og secondscreener.

The Devil All the Time

Instruktør: Antonio Campos

Medvirkende: Robert PattinsonTom HollandBill Skarsgård

Længde: 2 t. 18 min.

Genre: Krimi, Drama, Thriller

Premiere: 16. september 2020

[Sassy_Social_Share]