Menu Luk

Klovn, Sæson 9,
Episode 4

Anmeldt af Martin Riis Larsen

……jeg grinte rigtig meget – på et tidspunkt!

Lad mig starte med, at jeg nyder at følge CC, Mia, Frank og Fnug hver søndag. Men når det så er sagt, så er de nye afsnit ikke nytænkende som jeg havde håbet på – og sådan skal det måske bare være. …?

Vi er nu godt i gang med 9. sæson af ’Klovn’ og i aftes havde sæsonens fjerde afsnit premiere. ’ALTER EGO’. 

Frank skal til gymnasie-reunion-fest. Han vil gerne fremstå succesfuld, særligt over for sit gymnasie-crush Rikke. Casper bliver opsøgt af en kvindelig stalker på privatadressen, som opfører sig truende, og CC ender med at tage med Frank til fest. Casper er dog forvist til at vente i bilen, så han ikke overshiner Frank.

Læs også:  Vi har set – Klovn, Sæson 9, Episode 2

Men sådan går det ikke.

Ugens afsnit, var som forventet. CC og Frank ønsker at leve live fuldt ud i overhalingsbanen i et luksuriøst liv, hvor de begge er i centrum. Det lykkes som altid bare meget bedre for CC  end Frank.  Det er som vi gerne vil have det og det er som vi forventer ‘Klovn’ skal være. Man forstår ikke altid hvordan de to komikere kan komme så galt afsted – men det er derfor vi ser ‘Klovn’

Jeg grinte meget, da Frank på forunderligvis kommer til at tilbringe hele natten, med at sidde fast i en bilrude med den ene arm til reunion-festen. CC score selvfølgelig Franks gymnasie-crush, Rikke.

Selvom den lille sidehistorie med Mia, som ikke har den helt store rolle i dette afsnit, så skinner hun helt igennem og er med til at gøre afsnittet sjovt. Mia er en fantastis skuespiller, og uden Mia, ville ‘Klovn’ være en tyd kop the. 

Læs også:  Vi har set – Klovn, Sæson 9, Episode 3

Jeg skal selvfølgelig se de sidste afsnit af ‘Klovn’ men jeg griner ikke så meget mere af dette firkløver som tidligere, da afsnittene desværre bare ligner lidt en genudsendelse. 

Fjerde afsnit i 9. sæson får alligevel 4/6 stjerner herfra. Jeg fik hvad jeg forventede og gerne ville have.

Trailer:

Episodetitel: Alter Ego

Karakter: 4 ud af 6 stjerner

Skabere: Frank Hvam, Casper Christensen

Medvirkende: Frank Hvam, Casper Christensen, Marcuz Jess Petersen, Mia Lyhne, Camilla Lehmann

Genre: Komedie

Dansk premiere: 7. august 2022

Fotokilde: Per Arnesen / TV 2