Menu Luk

Klovn, Sæson 9,
Episode 8

Anmeldt af Martin Riis Larsen

Klovn er stadigvæk sjov, men serien trænger til en opdatering

Frank får lov til at komme med i CC’s mandegruppe, hvor der tales alvorlige følelser af eksistentiel karakter. Mia har voldsomme problemer med overgangsalder-symptomer. Hverken i mandegruppen eller hjemme hos Mia er Frank i stand til at forholde sig til meget andet end sine egne “problemer” med pakkeposten. CC, Søren Pind og resten af mandegruppen er derudover i stor konflikt om, hvem der har hævd på “venstretricket”.

Jeg er normalt stor fan af serien, men enten er jeg blev gammel og ikke har samme humor mere, eller er det Frank og CC som er blevet mere voksne.? Jeg ved det ikke helt. Jeg savner i den grad de pinligheder de to komikere kunne komme ud i tidligere. Der er ikke den samme fart på mere som der tidligere har være. Måske er den manglende fornyelse i serien. 

Læs også:  Vi har set – Klovn, Sæson 9, Episode 2

Jo, der er da øjeblikke, hvor jeg trak på smilebåndet, men det blev også kun ved det. Det var en godt indspark med  Søren Pind og Simon Kvamm – de redder ugens afsnit.

Søren Pind, Frank Hvam, Anders Breinholt, Casper Christensen, Simon Kvamm og Christian Østergaard Sørensen i ‘Klovn’ 9. Foto: Per Arnesen/TV 2

Fransk problemer med at få udleveret Mias pakker var meget oplagt, og der var ikke den store overraskelse i det. Højdepunktet i afsnittet, var klart mødet i mandeklub hos Frank, hvor Simon Kvamm´s selvmordstanker, ikke har den store betydning i forhold til alle i klubben nu bruger venstretricket. 

Mia fylder ikke så meget i dette afsnit, og det er ærgerligt. Hun gør det ellers altid godt. 

Læs også:  Vi har set – Klovn, Sæson 9, Episode 4

Skal jeg følge med, hvis der kommer en sæson 10 – ja det skal jeg nok. Men serien trænger virkelig til et eftersyn, og nytænkning.  Det må gerne være endnu mere tå krummende, pinlig og arkavet. CC konstante jagt efter sidespring, har efterhånden taget overhånd.  Kommer der en sæson 10, så kan serien heldigvis nå at slutte af med manér, og rette lidt op den tamme afslutning. 

’Klovn’ kan ses på TV 2 Play.

Trailer:

Episodetitel: Venstretricket

Karakter: 3 ud af 6 stjerner

Skabere: Frank Hvam, Casper Christensen

Medvirkende: Søren Pind, Frank Hvam, Anders Breinholt, Casper Christensen, Simon Kvamm og Christian Østergaard Sørensen

Genre: Komedie

Dansk premiere: 4. september 2022